Постови

Приказују се постови за август, 2017

Vojnicki print

Слика
Nema sta da se prica o ovoj kombinaciji toliko. Vojnicki print je jako popunaran, posebno ove pantalone koje su dugo vec u trendu i izgledaju bas smekerski. Maslinasta boja majce sa kapuljacom malo duza koja je ovog leta bas popularna. Odluco sam se za istu boju majce kao i pantalona jer suvisno u ovoj kombinaciji  igrati se bojama. Crne patike i crne naocare, kao i kacket. Patike su kozne kao i kacket sto upotpunjuje celu kobinaciju da ne izgleda obicno.

Smekerski stil 🔝🔝🔝

Слика
Za danasnju kombinaciju sam izdvojio kombinaciju koja je totalno opustena, smekerska i u trendu. Teksas je jako u modi, pa sad izabrao patike koje su od teksasa, takodje i kacket koji je od teksasa. Moze se dodati i teksas prsluk ili jakna ako je hladno. Izabrao sam sive farmerke tesne malo iscepane koje su do zgloba, jako lepo stoje i u trendu su. Bela majca sa crnim sarama, crn sat i i naocare.

Poslovna kombinacija

Слика
Kroz ovu odevnu kombinaciju, zeleo sam da vam pokazem kako mozete biti elegantni, da garderobom istaknete svoju muskost na jedan soficticiran nacim. Odlucio sam da stavim i dzemper i kosulju  mozete i nositi samo kosulju,ili dzemper, ako je zima moze i dzemper preko kosulje. Elegantne pantalone koje prate liniju tela, u tamno sivoj bolji, kosulja teget posto teget i siva su odlicna kombinacija a jos lepse kada se dzemper obuce preko kosuje jer je svetlo sivo,  samim tim ce vas ucini krupnijim ako ga nosite prek oksulje. Sto se tice cipela, one su bas u trendu, izabrao sam istu isto sivoj boji samo u drugoj nijansi. Torba koja upotpunjuje kombinaciju i cinije ozbiljnijom, poslovnom takodje u sivoj boji. Dodao sam sat i naocare, naocare poznate kao "policajke" koje su dosta dugo u modi a jako muzevno izgledaju na faci .

🔝🔝🔝Keuzual kombinacija

Слика
Odlucio sam da vam pokazem jednu kezual  kombinaciju. Koja je po meni pogodak za neki dnevni izlazak.. Bele sira majca koja odlicno ide na taman ten. Teksas sorc sirok iscepan koji je do iznad kolena, sto je pun pogodak ovog leta i teksas kosulja preko majce, ciju boju nismo namerno stavili da bude ista kao boja sorca. Bele patike koje su takodje dosta popularne ovog leta. Crn sat koji je namerno stavljen u crnoj boji da bi dobili kontrast kao i naocare.